Wianabol 90 capsule, Biotech USA, Supliment stimulator hormonal

Biotech USA SKU: 01684
Cresterea masei musculare | Wianabol 90 capsule, Biotech USA, Supliment stimulator hormonal 0
Cresterea masei musculare | Wianabol 90 capsule, Biotech USA, Supliment stimulator hormonal 1
Wianabol 90 capsule, Biotech USA, Supliment stimulator hormonal
Biotech USA SKU: 01684
Produs in UE
Produs in UE
Pret intreg 121,00 lei
/
TVA inclus. Transportul este calculat la finalizarea comenzii.
Cel mai mic pret din ultimele 30 zile 121,00 lei RON
  • Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 300 Lei
  • Plata securizata
  • In stoc, gata de livrare
  • Procesare inventar
Disponibilitate magazin

Wianabol 90 capsule, Biotech USA, Supliment stimulator hormonal - Detalii produs

  • Imbunatateste productia naturala de testosteron
  • Contine 44 ingrendiente cheie
  • Produs cu ingrediente atent selectate

Biotech Wianabol este un supliment nutritiv de tip booster natural de testosteron sub forma de capsule.

Wianabol este cel mai modern Testosterone Booster. Cu 44 de ingrediente cheie a fost proiectat stiintific pentru sportivii de sex masculin . Wianabol este steroid-free. Ca toate produsele BioTech USA, aceasta contine ingrediente sigure si atent selectate ce sprijina imbunatatirea productiei naturale de testosteron. 

Ingrediente

Agenti de incarcare (celuloza microcristalina, fosfat dicalcic WIANABOL, stearat de magneziu), invelisul capsulei [gelatina, apa purificata, culori (oxid de fier negru, oxid de fier rosu, dioxid de titan)], Steronitol LT ™ (extract de fruct Tribulus terrestris, pulbere de fruct Tribulus terrestris ) 233 mg / 2 capsule, Winstro-X ™ (extract de coaja Muira Puama, Beta sitosterol, extract de ierburi intregi de lucerna, extract de radacina de ginseng coreean, extract de corp de fructe de ciuperci alb, extract de radacina de ghimbir, extract de radacina Harpagophytum procumbens, extract de fructe de Cayenne ) 155 mg / 2 capsule, creatina tamponata monohidrat 117 mg / 2 capsule, extract de fruct de guarana 88 mg / 2 capsule, clorhidrat de arginina 76 mg / 2 capsule, alfa cetoglutarat de calciu 67 mg / 2 capsule, Danabo-X ™(Pulbere de seminte de ciulin de lapte, extract de fructe Saw palmetto, extract de seminte de ciulin de lapte, extract de radacina de ginseng Panax, extract de radacina Lepidum meyenii, extract de plante intregi Bacopa monnieri, pulbere de fructe Saw Palmetto) 25 mg / 2 capsule, nicotinamida 18 mg / 2 capsule (112,5% * NRV), extract de frunze de urzici 18 mg / 2 capsule, extract de seminte de Cola nitida 17 mg / 2 capsule, ANAsterol ™(Extract de spirulina, 5-metil 7-metoxisoflavona, extract de plante intregi Spinacia oleracea) 14 mg / 2 capsule, extract de seminte de in 13 mg / 2 capsule, lecitina 13 mg / 2 capsule, extract de coaja Perna canaliculus 10 mg / 2 capsule, Gymnema extract de plante intregi sylvestre 10 mg / 2 capsule, extract de frunze de ceai verde 10 mg / 2 capsule, extract de frunze de Ginkgo biloba 9 mg / 2 capsule, extract de radacina de papadie 9 mg / 2 capsule, extract de bulb de usturoi 9 mg / 2 capsule, bioflavonoide ( din Citrus aurantium) 6 mg / 2 capsule, extract de radacina de lemn dulce 3 mg / 2 capsule, extract de iarba integrala de grau 2 mg / 2 capsule, pulbere de fructe de guarana 0,4 mg / 2 capsule, extract de plante intregi Chlorella 0,3 mg / 2 capsule, coenzima Q10 0,2 mg / 2 capsule, extract din seminte de struguri 0,1 mg / 2 capsule, licopen 0,01 mg / 2 capsule.

Informatii nutritionale

Informatii per servire

Per portie (2 capsule)

Steronitol LT ™ (extract Tribulus Terrestris (100% fructe), pulbere Tribulus Terrestris (100% fructe)


230 mg

Extract de palmier Danabo-X ™ (100% fructe), palmier de ferastrau (100% fructe), extract de ciulin de lapte (100% seminte), ciulin de lapte (100% seminte), Lepidum Mayenil (100% rizom), Eurycoma Longifolia (100 % radacina), Mucuna Pruriens (100% seminte)



56 mg

Winstro-X ™ Beta Sitosterol, Chrysin, Muira Puama (100% scoarta), Ginseng coreean (100% radacina), Pulbere de ciuperci cu butoane albe (100% mycelia), Lucerna macinata (100% planta integrala), seminte de telina (100% seminte) ), Cayenne (100% fructe), radacina de ghimbir (100% radacina)





155 mg

ANAsterol ™ 5-metil-7-metoxiiso flavona, Cyanotis Vaga Ex (100% planta integrala), Spirulina


14 mg

Kola Nut (100% fructe), Guarana (100% fructe), extract de guarana (100% fructe), Ceai verde praf (100% frunze), Ginkgo Biloba (100% frunze), Kudzu (Pueraria Lobata) (100% radacina) , Radacina de papadie (100% planta integrala), usturoi (100% bulb), Chlorella, iarba de grau (100% planta integrala)




168 mg

Urzici usturatoare (100% ierburi intregi), extract de Cissus Quadrangularis (100% ierburi intregi), Gymnema Sylvestre (100% ierburi intregi), radacina de lemn dulce (100% radacina)



42 mg

Bio-flavonoide (100% fructe), extract de seminte de struguri (100% seminte), licopen (100% fructe)


6100 mcg

(Acizi grasi esentiali) Pulbere de seminte de in (100% seminte), Lecitina

25 mg

Coenzima Q10

230 mcg

Arginina alfa-ceto glutarat, creatina etil ester HCl, niacina

250 mg

Servire: 2 capsule, Numar de serviri: 45

Recomandare de utilizare

Luati 2 capsule pe zi cu apa.

Atentie

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui. Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritive trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala! A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj. Produs de BiotechUSA® in Ungaria. Distribuit de SC NUTRILAND SPORT SRL.

Nutriland Sport SRL (nutriland.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

1. Curier GLS 

Comenzile cu sume intre 100 lei si 299 lei sunt taxate cu 15 lei cost de transport.

Comenzile peste 300 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

Expediem cu GLS in 1-2 zile lucratoare in Romania, comanda minima este de 100 Lei. In dimineata livrarii, veti primi un mesaj din partea lor cu intervalul orar in care se va desfasura livrarea, cat si numarul de telefon al curierului.

Pentru metoda de plata ramburs, exista o taxa suplimentara de 3 lei, care va fi adaugata la valoarea totala a comenzii dumneavoastra. Aceasta taxa de ramburs este necesara pentru a acoperi costurile si serviciile implicate in procesul de livrare si incasare a platii la adresa dumneavoastra.

ATENTIE! Daca doriti sa primiti coletul intr-un alt interval orar, fata de cel stabilit de curier, va rugam sa contactati personal curierul pentru a stabili cu acesta, iar in urma discutiei sa poata sa isi planifice/modifice traseul corespunzator.

ATENTIE! Comenzile plasate in Weekend intra in procesare in ziua de Luni. Echipa nutriland.ro nu proceseaza comenzi in weekend.  

 

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Nutriland.ro recunoaste importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si depune eforturi constante pentru a le mentine actualizate. Singura situatie în care informatiile despre un anumit produs pot diferi fata de cele afisate pe site-ul nostru este atunci cand producatorul/importatorul decide sa faca modificari la specificatiile acestuia fara a ne informa în prealabil.

Alti clienti au cumparat:
Te-ar putea interesa si:
Vizualizate recent

De ce sa alegi nutriland.ro? Iata ce spun clientii nostri despre experienta lor:

★★★★★

Produse de calitate si servicii care se ridica la inaltimea asteptarilor. Recomand!

Beatrice Ilie
Vaslui, Romania
★★★★★

Good experiences with this shop so far (I ordered online :)

C. Dia
Brasov, Romania
★★★★★

Super magazin, super băieții, te ajuta cu sfaturi și ultimele info despre suplimente

Alexandru-Adrian Cramer
Bucuresti, Romania
★★★★★

Excelent! Rămân surprins de fiecare data de diversitate! :)

Roventa Robert
Bucuresti, Romania
★★★★★

Super produse, gama variata, customer care foarte bun! Recomand, cumpar de foarte mult timp la ei

Catalin Tudor
Bucuresti, Romania
★★★★★

Personal amabil si bine documentat. Mulțumesc pt profesionalism si ajutor.

Cip Berchi
Bucuresti, Romania
★★★★★

Great products, prompt and very helpful customer support.

Octavian Ghiuritan
Bucuresti, Romania
★★★★★

Produse exceptionale la preturi foarte bune, un personal amabil si calificat 👍🏻 recomand cu încredere

Eugen C
Bucuresti, Romania