Animal Cuts 42 de pliculete, Universal, Arzator grasimi

😎Super Popular
Universal SKU: 00413
Slabire & Ardere grasimi | Animal Cuts 42 de pliculete, Universal, Arzator grasimi 0
Animal Cuts 42 de pliculete, Universal, Arzator grasimi
😎Super Popular
Universal SKU: 00413
Produs in Statele Unite ale Americii
Produs in Statele Unite ale Americii
Pret intreg 299,00 lei
/
TVA inclus. Transportul este calculat la finalizarea comenzii.
Cel mai mic pret din ultimele 30 zile 299,00 lei RON
  • Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 300 Lei
  • Plata securizata
  • In stoc, gata de livrare
  • Procesare inventar
Disponibilitate magazin

Animal Cuts 42 de pliculete, Universal, Arzator grasimi - Detalii produs

  • Defineste musculatura si arde caloriile din stratul de grasimi
  • Regleaza activitatea tiroidei
  • Regleaza eficacitatea insulinei
  • Suprima pofta de mancare

Universal Nutrition Animal Cuts este un supliment alimentar de tip arzator sub forma de tablete.

Animal Cuts este destinat sportivilor care isi doresc o definire a musculaturii accentuata intr-un timp relativ scurt.

Formula Cuts este avansata si completa, avand la baza ingrediente ce stimuleaza metabolismul si il fac sa actioneze pe trei cai principale: termogenic, lipotrop si accelerator metabolic. Animal Cuts are rol diuretic si suprima pofta de mancare, asigurand energie organismului pentru intreaga zi.

Spre deosebire de alte produse destinate arderii grasimilor, Animal Cuts este imbogatit cu 28 de ingrediente active ce ajuta in lupta cu kilogramele in plus, printre care amintim: extract din ceai verde, ceai negru, ceai alb, cafeina, etc.

Suplimentul este creat in special pentru cei care sufera de diverse afectiuni, cei ce au probleme cu tiroida, persoanele care prezinta rezistenta la insulina, dar si pentru cei pentru care grasimea nu este chiar o problema insa retin multa apa in organism. Animal Cuts regleaza nivelul de grasime din organism si va ajuta sa ajungeti la greutatea dorita.

Ingrediente

Cofeina complexa stimulanta anhidra, nuca de Kola (seminte), guarana (seminte), Yerba Mate (frunze), cetone de zmeura, Coleus Forskohlii (radacina), Evodiamina, Extract complex de frunze de ceai verde (polifenoli / EGCG), extract de frunze de ceai Oolong (polifenoli), extract de frunze de ceai negru (polifenoli), extract de boabe de cafea (polifenoli), extract de frunze de ceai alb (polifenoli), L-tirozina, extract de frunze de maslin, Salvia Officinalis (frunza), Radacina complexa de papadie cu varsare de apa , (taraxol, taraxerol), frunza Uva Ursi (arbutina, metil-arbutina), radacina de hortensie, frunza de buchu, fructe de ienupar, seminte de telina, DMAE (dimetilaminoetanol), Pudra de cacao, Bacopa Monniera (bacopazide A si B) (frunze), Huperzina A, Extract complex de radacina Ashwagandha care inhiba cortizolul (withanolides), Eleutherococcus Senticosus (radacina), fosfatidilserina, extract de scoarta de magnolie, Cha-de-bugre (parti aeriene), Apple Pectin (fructe), scortisoara (scoarta), Radacina complexa de ghimbir (gingeroli, shogaoli), Cayenne (fruct), grapefruit (6,7-dihidroxbergamottina) (coaja), Quercetin, Naringin (citrice), extract de piper negru (fruct), Gelatina, fosfat dicalcic, bitartrat DMAE, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de titan, soia, fd & c albastru # 1, fd & c rosu # 40, fd & c galben # 6, fd & c galben # 5.

Informatii nutritionale

Informatii per servire

Per portie (1 pachet)

Cofeina complexa stimulanta anhidra, nuca de Kola (seminte), guarana (seminte), Yerba Mate (frunze), cetone de zmeura, Coleus Forskohlii (radacina), Evodiamina


750 mg

Extract complex de frunze de ceai verde (polifenoli / EGCG), extract de frunze de ceai Oolong (polifenoli), extract de frunze de ceai negru (polifenoli), extract de boabe de cafea (polifenoli), extract de frunze de ceai alb (polifenoli)



750 mg

Complex tiroidian

L-tirozina, extract de frunze de maslin, Salvia Officinalis (frunza)


350 mg

Radacina complexa de papadie cu varsare de apa , (taraxol, taraxerol), frunza Uva Ursi (arbutina, metil-arbutina), radacina de hortensie, frunza de buchu, fructe de ienupar, seminte de telina



800 mg

Complex Nootropic

DMAE (dimetilaminoetanol), Pudra de cacao, Bacopa Monniera (bacopazide A si B) (frunze), Huperzina A


500 mg

Extract complex de radacina Ashwagandha care inhiba cortizolul (withanolides), Eleutherococcus Senticosus (radacina), fosfatidilserina, extract de scoarta de magnolie



300 mg

CCK Boosting Complex

Cha-de-bugre (parti aeriene), Apple Pectin (fructe), scortisoara (scoarta)


300 mg

Biodisponibilitate

Radacina complexa de ghimbir (gingeroli, shogaoli), Cayenne (fruct), grapefruit (6,7-dihidroxbergamottina) (coaja), Quercetin, Naringin (citrice), extract de piper negru (fruct)



500 mg

Servire: 1 pachet, Numar de serviri: 42

Recomandare de utilizare

Se iau 2 pachete pe zi, timp de 3 saptamani consecutive: 1 pachet se administreaza dupa trezire, iar cel de-al 2-lea pachet, dupa 4-6 ore.

Urmati un ciclu de administrare de 3 saptamani, apoi faceti pauza 1 saptamana. 

Atentie

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui. Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritive trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala! A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj. Produs de Universal Nutrition® in USA. Distribuit de SC NUTRILAND SPORT SRL.

Nutriland Sport SRL (nutriland.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

1. Curier GLS 

Comenzile cu sume intre 100 lei si 299 lei sunt taxate cu 15 lei cost de transport.

Comenzile peste 300 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

Expediem cu GLS in 1-2 zile lucratoare in Romania, comanda minima este de 100 Lei. In dimineata livrarii, veti primi un mesaj din partea lor cu intervalul orar in care se va desfasura livrarea, cat si numarul de telefon al curierului.

Pentru metoda de plata ramburs, exista o taxa suplimentara de 3 lei, care va fi adaugata la valoarea totala a comenzii dumneavoastra. Aceasta taxa de ramburs este necesara pentru a acoperi costurile si serviciile implicate in procesul de livrare si incasare a platii la adresa dumneavoastra.

ATENTIE! Daca doriti sa primiti coletul intr-un alt interval orar, fata de cel stabilit de curier, va rugam sa contactati personal curierul pentru a stabili cu acesta, iar in urma discutiei sa poata sa isi planifice/modifice traseul corespunzator.

ATENTIE! Comenzile plasate in Weekend intra in procesare in ziua de Luni. Echipa nutriland.ro nu proceseaza comenzi in weekend.  

 

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Nutriland.ro recunoaste importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si depune eforturi constante pentru a le mentine actualizate. Singura situatie în care informatiile despre un anumit produs pot diferi fata de cele afisate pe site-ul nostru este atunci cand producatorul/importatorul decide sa faca modificari la specificatiile acestuia fara a ne informa în prealabil.

Alti clienti au cumparat:
Te-ar putea interesa si:
Vizualizate recent

De ce sa alegi nutriland.ro? Iata ce spun clientii nostri despre experienta lor:

★★★★★

Produse de calitate si servicii care se ridica la inaltimea asteptarilor. Recomand!

Beatrice Ilie
Vaslui, Romania
★★★★★

Good experiences with this shop so far (I ordered online :)

C. Dia
Brasov, Romania
★★★★★

Super magazin, super băieții, te ajuta cu sfaturi și ultimele info despre suplimente

Alexandru-Adrian Cramer
Bucuresti, Romania
★★★★★

Excelent! Rămân surprins de fiecare data de diversitate! :)

Roventa Robert
Bucuresti, Romania
★★★★★

Super produse, gama variata, customer care foarte bun! Recomand, cumpar de foarte mult timp la ei

Catalin Tudor
Bucuresti, Romania
★★★★★

Personal amabil si bine documentat. Mulțumesc pt profesionalism si ajutor.

Cip Berchi
Bucuresti, Romania
★★★★★

Great products, prompt and very helpful customer support.

Octavian Ghiuritan
Bucuresti, Romania
★★★★★

Produse exceptionale la preturi foarte bune, un personal amabil si calificat 👍🏻 recomand cu încredere

Eugen C
Bucuresti, Romania