Termeni si conditii | nutriland.ro

Termeni de utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro).

Site-ul Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) este operat de societatea SC Nutriland Sport SRL, cu punctul de lucru in Blvd. Dimitrie Cantemir , Nr. 2B, Sector 4, Bucuresti si sediul social in str. Linia Mica 531, Puchenii Mosneni, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/505/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@nutriland.ro.

Politica de retur

Conform Ordonanței de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: 'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.' 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Clientul este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, SC NUTRILAND SPORT SRL isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport. 
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata folosita la comanda initiala, in cazul in care nu se convine impreuna cu clientul o alta modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii si verificarii produsului. In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
In aceste 14 zile calendaristice de la cumparare nu sunteti obligat sa dezvaluiti motivul nemultumirii.

Pentru a incepe procesul de returnare, trebuie sa completati acest formular.

Daca returul dumneavoastra este acceptat, veti primi pe email sau telefonic instructiunile pentru trimiterea coletului. Produsele trimise la noi, fara o cerere de retur in prealabil, nu vor fi acceptate. 

Ne puteti contacta oricand pentru orice intrebare legata de retur la irina@nutriland.ro.
Daune

Va rugam sa inspectati coletul la primire si sa ne contactati imediat daca produsul este defect, deteriorat sau ati primit produsul gresit, astfel incat sa putem evalua problema si sa o reparam imediat. 

Obligatii parti

SC Nutriland Sport SRL isi asuma responsabilitatea pentru expedierea produselor comandate de client prin intermediul site-ului www.nutriland.ro, in termen de valabilitate si sigilate.

SC Nutriland Sport SRL NU isi asuma responsabilitatea asupra schimbarii tipului de materie prima folosita de producator.

SC Nutriland Sport SRL NU are nici o responsabilitate asupra gustului si consistentei produselor alese de client si nici cu privire la orice modificare adusa acestora de catre producator.

SC Nutriland Sport SRL isi rezerva dreptul de a nu trimite comenzile ramburs ale clientilor ce au refuzat coletele in comenzile precedente. In cazul in care clientul a plasat o comanda ramburs si aceasta a fost refuzata la destinatie (indiferent de motiv), urmatoarele comenzi pot fi trimise doar daca sunt platite cu cardul in prealabil.

Pentru metoda de plata ramburs, exista o taxa suplimentara de 3 lei, care va fi adaugata la valoarea totala a comenzii dumneavoastra. Aceasta taxa de ramburs este necesara pentru a acoperi costurile si serviciile implicate in procesul de livrare si incasare a platii la adresa dumneavoastra.

Confidentialitate GDPR

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) este operat de societatea SC Nutriland Sport SRL, cu sediul in Blvd. Dimitrie Cantemir , Nr. 2B, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/505/2012.

Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Nutriland Shop - Suplimente nutritive (nutriland.ro) prin email la adresa office@nutriland.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa office@nutriland.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@nutriland.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Regulament promotii Nutriland 

Pentru o mai buna intelegere a functionarii promotiilor din site, va rugam sa cititi regulamentul dupa care se bazeaza orice tip de reducere pe nutriland.ro. Click AICI pentru a citi regulamentul.